Руската мегазвезда Алла Пугачова и съпругът й,  шоуменът Максим Галкин,

...
Руската мегазвезда Алла Пугачова и съпругът й,  шоуменът Максим Галкин,
Коментари Харесай

Алла Пугачова и Галкин бягат от бомбите! Къде заминаха СНИМКА

Руската мегазвезда Алла Пугачова и брачният партньор й,  шоуменът Максим Галкин, са измежду хилядите, които бягат от войната в Израел. Двамата бяха видяни на израелското летище. Те евентуално са решили да изоставен бързо Израел след нападението на „ Хамас “.

-->


Царицата на съветската сцена и Максим бяха видяни летище „ Бен Гурион “. В фрагмента се вижда единствено Галкин, а Пугачова е в тил. Облечени в спортни екипи, те най-вероятно са хукнали бързо, с цел да се спасят от разразилата се война.

Галкин разгласява обява в обществената мрежа Инстаграм. От нея излиза наяве, че той, жена му и децата са се събудили в 6:30 сутринта от сирени.

„ Труден миг за Израел. Съболезнования на потърпевшите и техните фамилии! Молим се за тези, които бяха взети за заложници “, написа шоуменът.

Само преди година Пугачова се скри в Израел, откакто осъди военните дейности на Владимир Путин в Украйна, и реши небрежно да напусне родината.

Както „ Стандарт ” писа още през вчерашния ден, най-вероятно светската двойка ще замине за Съединените щати, където живее фамилията на внука й.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР